JE WINKELT BIJ: HOMESTYLERS SITTARD

Homestylers Sittard

Molenbeek 4a | 6131EG | Sittard

0464263051 | info@homestylers.nl

www.homestylers.nl

De Homestylers winkel in Sittard is een logisch stap binnen de visie van Erik en Kristina: de verkoop van mooie, duurzame en betaalbare meubels. In de bijzondere werkplaats/winkel worden trendy vintage en fun antieke meubels opgeknapt en verrassend gecombineerd met nieuwe materialen. Upcycling is een centrale methode in de winkel. Wie op zoek is naar een uniek meubelstuk of een uniek interieur, waarbij verschillende stijlen gecombineerd worden, gaat bij Homestylers zeker slagen. Eigenaresse en styliste Kristina Olsson geeft u graag advies en heeft al vele restylings van woningen op haar naam staan. Ze let daarbij goed op de bestaande meubels en de manier waarop ze zouden kunnen passen in een nieuwe inrichting. In de winkel vindt u leuke combinaties van meubels – eettafels, stoelen, salontafels, banken etc. Ook allerlei decor om de woning verder aan te kleden, bijvoorbeeld stoffen, kussens, porselein en glaswerk. Van vloerkleed tot cocktailshaker zijn hier te vinden.

BLOG

Leuke ontdekkingen op de PuurFair

Afgelopen zondag stonden we op de PuurFair waar we veel aanloop hadden met onze leuke activiteiten. Wat dacht je van de letterlijke ludieke benadering van onze stand 'Hinkelen naar EerlijkWinkelen'? Vooral populair onder kinderen. Verder konden bezoekers aangeven wat hun favoriete duurzame winkel was. Ekoplaza werd het vaakst genoemd. Die is natuurlijk ook in veel plaatsen te vinden. Onze ansichtkaarten blijven in de smaak vallen en vonden gretig aftrek. Conclusie: een leuke fair met veel serieuze belangstelling.

Veel nieuwe initiatieven

Gelukkig hadden we zelf ook tijd om over de beurs rond te slenteren en onze medestandhouders en hun organisaties te leren kennen. Wat een leuke verrassing om dit jaar zoveel nieuwe initiatieven tegen te komen! We hebben wel 12 nieuwe webshops kunnen toeveoegen aan ons webwinkel overzicht! Een aantal daarvan wil ik er even uitlichten.

 

Een webshop met circulaire producten

Nieuw nieuw nieuw! Loopedgoods is een webshop met alleen maar circulaire producten, ze zijn gemaakt van restmateriaal of zetten aan tot duurzaam gedrag. Nederland heeft zoveel gepassioneerde ondernemers die werk maken van de circulaire economie. Soms nog onbekend en onontdekt. LoopedGoods biedt hen een welverdiend podium. Hulde!

 

Lancering van een nieuwe online boekwinkel

De groeneboekenshop.nl greep de PuurFair aan om haar online boekwinkel te presenteren. Een collectie van 1001 boeken voor mensen met een licht- tot donkergroen hart, samengesteld door mensen met verstand van zaken. Dus nu hoef je niet meer eindeloos bol.com af te struinen op zoek naar een boek over een duurzame leefstijl, maar vind je het hier direct.

Voor de fijnproevers

Ook voor de fijnproevers was er heel wat te beleven en nieuws te ontdekken. Bijvoorbeeld de Dutch Harvest hennep thee, van biologische hennep geteeld in Groningen. Lekker! (en nee je wordt er niet stoned van). Prijswinnende olijfolie van King Maron uit Griekenland, waar vijf generaties lang al met liefde en zonder pesticiden de olijfboomgaard wordt onderhouden. En twee enthousiaste heren die hun biologische ghee van Ghee-Easy en hun Chikko Not Coffee aan de man/vrouw brachten. Dit alternatief voor koffie wordt gemaakt van biologische cichorei dat groeit in Europa.

En verder

Hebben we ook Next Way of Living toegevoegd. Door op Lowlands en andere festivals te staan benadrukken ze dat duurzaam hip is en willen ze duurzaam meer mainstream te maken. Enz.Fairwear met faire en zelfgemaakte kleding. Ecowings met laptoptassen van hergebruikt rubber, onder goede omstandigheden gemaakt in India. Goodliving4all biedt via haar webshop levensmiddelen en verzorgingsproducten aan die goed zijn voor mens, dier en milieu. Bedaffair heeft alles voor een duurzame slaapkamer. En tenslotte, de Groene Kadobon, voor als je graag iets duurzaams kado wil geven, maar je weet niet wat.

Met deze webshops bieden we jullie een nog completer overzicht van wat er allemaal te koop is op duurzaam gebied. Koop niet meer, koop beter! 

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1400 winkels in meer dan 50 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van interessante duurzame ontwikkelingen, eventuele kortingsacties en ander nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief!