JE WINKELT BIJ: BAKKERSCAFé BROOD OP DE PLANK

Bakkerscafé Brood op de Plank

Castellastraat 29 | 6512 E | Nijmegen

0248488560 | post@bakkerscafé.nl

www.bakkerscafe.nl

Bakkerscafé Brood op de Plank is een bakkerij met lunchroom om te genieten van een ontbijt, lunch of high tea. Het brood is van een zeer hoge kwaliteit, biologisch (met SKAL certificering), ambachtelijk en met zorg bereid. De hier geserveerde broden, vleeswaren, kazen, sausjes, koffie, thee en sappen zijn voornamelijk huisgemaakt en biologisch. Daarbij heeft Bakkerscafé Brood op de Plank oog voor regionale en seizoensgebonden producten. Elke week is er een "special": een nieuwe smoothie, een broodje met een nieuw soort beleg of een verrassend soepje. Het huisgemaakte banket, gebak en koekjes zijn altijd een feestje!

Bij Bakkerscafé Brood op de Plank werken mensen met een beperking op hun eigen niveau en tempo in de bakkerij of lunchroom. Zo werken mensen met diverse achtergronden samen aan een uniek product (brood) dat ertoe doet!


BLOG

Daily Poetry: winkels vol momenten

‘’Daily Poetry is ontstaan vanuit een gevoel. Het gevoel dat het verleden een toekomst verdient. Het gevoel dat genieten van de kleinste dingen misschien weleens heel groots zou kunnen zijn. Het gevoel als je huis echt als een thuis aanvoelt, omringd met spullen die betekenis voor je hebben. Het gevoel dat het belangrijk is om goed te zorgen voor alles om ons heen. Producten om bewust van te genieten omdat ze écht poëtisch mooi kunnen zijn.’’

Verzameling van mooie verhalen
In Den Bosch bevindt zich de wereld van Daily Poetry, een fashion & lifestylewinkel waar merken verkocht worden die kwaliteit en duurzame productie voorop hebben staan. Eigenlijk is Daily Poetry één grote verzameling van mooie verhalen.  

Er wordt onder andere kleding verkocht van ARMEDANGELS, Leon & Harper en Studio Jux. Stuk voor stuk merken die items maken van goede kwaliteit en gebruik maken van natuurlijke materialen zoals biologisch katoen. Ook vind je er de vegan leren tassen van Matt & Nat, bamboesokken van Thought en panty’s gemaakt van gerecyclede garen van Swedish Stockings. Maar je vindt er ook fijne cadeautjes, planten, illustraties en natuurlijk gedichtjes

Shops filled with moments
De naam van de winkel staat voor de kleine momenten in het leven, de dagelijkse poëzie die te vinden is in het alledaagse leven. Achter ieder product schuilt wel een moment. Een notitieboek voor je ideeën of illustraties, bamboeservies voor een picknick of een fijn boek om even bij weg te dromen. 

Buy less, choose well
In plaats van producten onbelangrijk te noemen, zouden we juist meer van ze moeten houden zodat we ze voor een lange tijd in ons leven willen houden. Minder, maar beter. Producten die gemaakt zijn met liefde en respect voor de wereld om ons heen. En voor deze producten ben je bij Daily Poetry aan het goede adres! 

Neem ook eens een kijkje in de shop in shop op Strijp-S in Eindhoven of in de webshop waar een groot deel van de collectie te bewonderen is.

Daily Poetry

Dit is een gesponsorde bijdrage
 

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1400 winkels in meer dan 50 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van interessante duurzame ontwikkelingen, eventuele kortingsacties en ander nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief!