JE WINKELT BIJ: ZENZA

Zenza

Haarlemmerstraat 89 | 1013EL | Amsterdam

0204221484 | info@zenza.nl

www.zenza.nl

Zenza biedt woonaccessoires aan, zoals lampen, meubels en kussens. Daarnaast is er een uitgebreide hamam collectie, sieraden en cadeau artikelen te vinden. Bijna al onze producten zijn handgemaakt van natuurlijke materialen. De lampen worden door hen ontworpen en geproduceerd in Egypte in onze eigen fabriek. Met een microkrediet-systeem hebben zij handwerkslieden geholpen hun eigen workshop op te zetten en hun ontwerpen voor hen te produceren. Alle mensen met wie zij samenwerken ontvangen op deze manier een goed inkomen en een veilige werkomgeving. De meubels en kussens worden speciaal voor Zenza in India gemaakt in kleine familie bedrijven, waar zij letten op het naleven van eerlijk loon en geen kinderarbeid toestaan. De materialen zijn natuurlijk en duurzaam en bij de productie proberen we energiezuinig te zijn. Het afval van de koperen lampen wordt opnieuw gesmolten en hergebruikt. De kleden zijn gemaakt van afvalleer.


Open: ma t/m za 10.00-18.30 uur, zo 12.00-18.00 uur

BLOG

Zo Mooi kan het zijn - Winactie!

“Wear what you stand for”, zegt het mooie kledinglabel Alchemist.  En daar zijn ze het bij watMooi helemaal mee eens. Jij staat toch ook voor eerlijk loon voor iedereen? Voor goede werkomstandigheden, minder waterverspilling en minder gebruik van chemicaliën?

En ook al zit je niet in de politiek, heb je geen bakken met geld en kom je nooit in een ontwikkelingsland, toch kun jij het verschil maken. Met het shoppen van duurzame mode help je de mensen die het maken en draag je bij aan de ontwikkeling van duurzame productiemethodes. Dat is beter voor mens, dier en milieu. En het is niet alleen beter voor anderen, maar ook voor jou. 

Want zeg nou zelf, jij draagt toch ook liever kleding waar geen chemische rommel in zit? Kleding die met liefde is gemaakt, zit nu eenmaal lekkerder. Letterlijk en figuurlijk.

watMooi heeft voor jou de mooiste, duurzame kleding verzameld. Van Lingerie tot sportkleding, van warme vesten tot blouses. Alles is gemaakt met de grootst mogelijk zorg voor mens en milieu. De wereld een beetje mooier maken terwijl je shopt. Zo Mooi kan het zijn. 

Winactie!
Heb jij een vriendin die heel duurzaam is? Bijvoorbeeld door fanatiek te recyclen, afval op te ruimen, oude meubels een nieuw leven te geven of misschien wel héél iets anders? Vertel het aan watMooi en wie weet winnen jij en jouw vriendin dit gave shirt van Alchemist (foto). Er zijn twee shirts weg te geven in de maat M! Mail je verhaal naar winnen@watmooi.nl. Op 13 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt!

Over watMooi
watMooi is al meer dan 10 jaar de grootste online winkel in Nederland op het gebied van duurzame mode. Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mens, dier en het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier. Bezoek onze webshop op www.watmooi.nl.

Dit is een gesponsorde blog

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1400 winkels in meer dan 50 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van interessante duurzame ontwikkelingen, eventuele kortingsacties en ander nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief!