JE WINKELT BIJ: SEMMELINK KOFFIE - THEE - SCHENKERIJ

Semmelink Koffie - Thee - Schenkerij

Markt 29 Lochem | 7341AA | Lochem

0573253150 | administratie@semmelink.nl

www.semmelink.nl

Semmelink, gelegen in het hart van historisch Lochem, is een plek om bij te komen, te ontmoeten en te genieten.

Onze schenkerij annex winkel is een plek om te genieten van een gastvrij onthaal en diverse heerlijke koffie- en theespecialiteiten, patisserie en handgemaakte bonbons. Van een simpel kopje koffie (Peeze), een vers gebakken pistolet tot een uitgebreide high tea. Even bijpraten na het winkelen, een krantje lezen bij de kachel of huiswerk maken op het terras, bij ons bent u thuis.

In onze smaakvolle winkel vindt u alles wat u nodig heeft om zelf een geurige kop koffie of thee te maken: Espresso- en filtermachines, theemachines, cafétières, allerhande serviesgoed en diverse accessoires. Semmelink Koffie en Thee is ook uw adres voor verse koffiebonen en thee, een leuk cadeau-idee of -bon en natuurlijk de heerlijke handgemaakte, biologische en fairtrade bonbons in verpakkingen van verschillend formaat.


Openingstijden:                                       
Dinsdag t/m donderdag  9.00 uur tot 18.00 uur
Vrijdag 9.00 uur tot 21.00 uur

Zaterdag 9.00 uur tot 17.00 uur

BLOG

LeukeTip en EerlijkWinkelen brengen samen drie duurzame stadsgidsen uit

Alkmaar, Arnhem en Delft zijn de eerste steden waarin je met een eerlijke stadsgids van LeukeTip een leuk en duurzaam besteed dagje uit kunt beleven. De bijzondere stadgidsen zijn de eerste vruchten van de samenwerking tussen LeukeTip en EerlijkWinkelen, dat de selectie van duurzame winkels en horeca heeft samengesteld. Op de site van LeukeTip zijn de duurzame gidsen eenvoudig te downloaden.

Een dagje uit naar een stad is een populaire vrijetijdsbesteding en de site van LeukeTip wordt dan ook goed gevonden. LeukeTip grossiert in thematische gidsen in meer dan 20 steden. Hotspots om van te smullen in Alkmaar, hippe winkeltjes in Rotterdam of historische plekken in Leiden.

EerlijkWinkelen wijst consumenten met haar app en website al de weg naar ruim 1800 duurzame winkels in zo’n 60 gemeenten, waaronder 20 van de 25 grootste steden van Nederland. Een gevarieerde keuze van duurzame winkels en horecagelegenheden in het vrolijke jasje van LeukeTip was voor beide organisaties een logische stap.

Voor EerlijkWinkelen is een te downloaden papieren stadgids een extra middel om winkels met verantwoord geproduceerde producten onder de aandacht van consumenten te brengen. Het vinden en herkennen van die duurzame plekken is niet altijd even makkelijk. Terwijl mensen aangeven juist vaker duurzame producten te willen kopen. Voor LeukeTip is een duurzame stadsgids een verrijking van het mooie aanbod aan stadsgidsen. De samenwerking verliep dan ook voorspoedig.

De wens is bovendien om na de drie duurzame stadsgidsen van Alkmaar, Arnhem en Delft er nog meer uit te brengen. Vooral ook omdat zowel LeukeTip als EerlijkWinkelen ook in de leukste steden buiten de Randstad actief zijn. Zo laten beide organisaties je steden ontdekken, waarvan je zelf misschien niet gauw op het idee zou komen voor een dagje uit. Zo kom je in verrassende winkels, waar je met je aankopen kunt kiezen voor een meer duurzame wereld.

Kijk voor de andere adressen en stadsgidsen van LeukeTip vooral eens rond op hun site!

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1700 winkels in meer dan 60 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van interessante duurzame ontwikkelingen, eventuele kortingsacties en ander nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief!