JE WINKELT BIJ: DREAMCATCHER-VINTAGE

Dreamcatcher-vintage

Het Vijvertje 5 | 1811EW | Alkmaar

0624643911 | simoneknufman@gmail.com

dreamcatcher-vintage.webnode.nl

Vintage clothing, beauty and hairparlour and childeren’s parties. For people below the poverty line.

Dreamcatcher verkoopt vintage kleding en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Ook is er een kapsalon, beautysalon, massagesalon en nagelstudio. Alle omzet gaat geheel naar het goede doel: gezinnen die onder de armoede grens leven in Nederland. Door middel van een pas krijgen deze gezinnen korting. Verder geven ze gratis kinderfeestjes voor de kinderen in deze gezinnen en het gezin kan naar de kapsalon voor EUR 2,50.
Alle producten hebben twee prijzen: een voor de klanten die geen pas nodig hebben, zij dragen zo bij aan de gezinnen met pas. De koffie en thee staat voor alle klanten klaar aan de gezellige koffietafel want je komt hier niet alleen om te kopen maar ook voor een gezellig praatje. 


Open van di t/m zaterdag van 10.00 t/m 17.00.

BLOG

Veel aandacht voor EerlijkWinkelen op World Fair Trade Day

Afgelopen zaterdag, 13 mei, was het World Fair Trade Day en dat hebben veel steden aangegrepen om de eerlijke winkels in hun stad eens in het verdiende zonnetje te zetten! In Alkmaar kon je op de foto met levensgrote Tony repen, Gouda organiseerde een stadswandeling en in Utrecht kreeg je leuke kortingen bij eerlijke winkels.

Op de foto met Tony in Alkmaar

De hele dag liepen er in Alkmaar twee Tony Chocolonely repen rond! Als je een selfie met zo'n reep op de facebook pagina van EerlijkWinkelen Alkmaar postte maakte je kans op een hele kilo Tony chocolonely repen! Kijk gauw op de pagina voor al die leuke selfies.

Tony was ook populair in Wageningen. In 't Herenzaakje, de winkel van onze lokale coordinator Marieke kreeg je op World Fair Trade Day een lekker stukje eerlijke chocola.

Stadswandelen in Gouda

Fairtrade Gouda organiseerde zaterdagmiddag een wandeling langs de eerlijke winkels van Gouda. Om te vieren dat het World Fair Trade dag was, en natuurlijk om te vieren dat Gouda nu ook onderdeel uitmaakt van EerlijkWinkelen! Wethouder Daphne Bergman gaf het startschot en genoot van een fair trade stroopwafel.

Kortingen en acties in Utrecht

In Utrecht kreeg je bij heel veel eerlijke winkels 10 tot 25% korting op bepaalde aankopen, gratis popcorn bij een aankoop of kon je gratis eerlijke koekjes proeven! Fairtrade Gemeente Utrecht deelde bij verschillende winkels eerlijke chocolade uit en natuurlijk de handige EerlijkWinkelen plattegrondjes.

Kortom, een heel geslaagde World Fair Trade dag, voor Fair Trade en voor EerlijkWinkelen. En wat deed jij die dag?

 

 

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1400 winkels in meer dan 50 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van interessante duurzame ontwikkelingen, eventuele kortingsacties en ander nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief!