JE WINKELT BIJ: ALL THE QUEEN'S MEN

all the Queen's men

Laat 225 | 1811EH | Alkmaar

0725204038 | atqmalkmaar@gmail.com

www.koninklijkgoed.nl

All the Queen’s men is the adress for a sustainable casual outfit as well as a beautiful suit. 

Sinds 2007 weten veel mannen deze sfeervolle winkel te vinden waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. De hippe collectie van Knowledge Cotton bestaat uit basics, truien, jassen en shirts gemaakt van organic 'Happy Sheep’ wool, biokatoen en duurzaam geproduceerd. De accessoires van Inti idem, de handtekening van de maker staat op het label. Zelfs voor je bio-boxer kun je bij atQm terecht! Andere merken  zijn Strellson, Drykorn, Selected Homme, Gabba, Samsøe & Samsøe, MOMA, Roy Robson en Rains. 

Nieuw zijn de duurzaam gemaakte overhemden van DU4 die volledig naar de wens van de klant zijn te bestellen qua maat en stof. Het sample boek ligt in de winkel.
 


Om buiten de reguliere winkeltijden rustig te kunnen winkelen kan er een afspraak worden gemaakt door te bellen of te mailen.

BLOG

Veel aandacht voor EerlijkWinkelen op World Fair Trade Day

Afgelopen zaterdag, 13 mei, was het World Fair Trade Day en dat hebben veel steden aangegrepen om de eerlijke winkels in hun stad eens in het verdiende zonnetje te zetten! In Alkmaar kon je op de foto met levensgrote Tony repen, Gouda organiseerde een stadswandeling en in Utrecht kreeg je leuke kortingen bij eerlijke winkels.

Op de foto met Tony in Alkmaar

De hele dag liepen er in Alkmaar twee Tony Chocolonely repen rond! Als je een selfie met zo'n reep op de facebook pagina van EerlijkWinkelen Alkmaar postte maakte je kans op een hele kilo Tony chocolonely repen! Kijk gauw op de pagina voor al die leuke selfies.

Tony was ook populair in Wageningen. In 't Herenzaakje, de winkel van onze lokale coordinator Marieke kreeg je op World Fair Trade Day een lekker stukje eerlijke chocola.

Stadswandelen in Gouda

Fairtrade Gouda organiseerde zaterdagmiddag een wandeling langs de eerlijke winkels van Gouda. Om te vieren dat het World Fair Trade dag was, en natuurlijk om te vieren dat Gouda nu ook onderdeel uitmaakt van EerlijkWinkelen! Wethouder Daphne Bergman gaf het startschot en genoot van een fair trade stroopwafel.

Kortingen en acties in Utrecht

In Utrecht kreeg je bij heel veel eerlijke winkels 10 tot 25% korting op bepaalde aankopen, gratis popcorn bij een aankoop of kon je gratis eerlijke koekjes proeven! Fairtrade Gemeente Utrecht deelde bij verschillende winkels eerlijke chocolade uit en natuurlijk de handige EerlijkWinkelen plattegrondjes.

Kortom, een heel geslaagde World Fair Trade dag, voor Fair Trade en voor EerlijkWinkelen. En wat deed jij die dag?

 

 

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1400 winkels in meer dan 50 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van interessante duurzame ontwikkelingen, eventuele kortingsacties en ander nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief!