JE WINKELT BIJ: NATUURLIJK GENOEGEN

Natuurlijk Genoegen

Driehuizerweg 2a Driehuizen | 1844LM | Driehuizen

0725044326 | natuurlijkgenoegen@hetnet.nl

www.natuurlijkgenoegen.nl

Organic farm, Skal and Demeter certified. With a small and cozy campsite.

Biologische boerderij winkel met verkoop van (h)eerlijk rundvlees, lamsvlees, melk en ganzenvlees.Op de biologische-dynamische boerderij wordt gewerkt in harmonie met de natuur en aan een eerlijk, gezond en antibiotica vrij product. De Blaarkopkoeien lopen in de zomer in de kruidrijke weilanden en in de winter liggen ze heerlijk in de potstal op een bed van stro. De koeien eten hoofdzakelijk gras. De blaarkopkoe is een echte dubbeldoel koe: melk en een heerlijke vlees kwaliteit. De lammeren lopen het gehele jaar op de weilanden wat zorgt voor heerlijk mals vlees.Tijdens je bezoek aan de winkel of de camping kun je gerust een kijkje nemen in de stallen bij de de dieren. Voor kinderen is er altijd wel wat te ontdekken op de boerderij.

 


De winkel is elke zaterdag open van 9:00 tot 13:00 of na telefonische afspraak.

BLOG

Veel aandacht voor EerlijkWinkelen op World Fair Trade Day

Afgelopen zaterdag, 13 mei, was het World Fair Trade Day en dat hebben veel steden aangegrepen om de eerlijke winkels in hun stad eens in het verdiende zonnetje te zetten! In Alkmaar kon je op de foto met levensgrote Tony repen, Gouda organiseerde een stadswandeling en in Utrecht kreeg je leuke kortingen bij eerlijke winkels.

Op de foto met Tony in Alkmaar

De hele dag liepen er in Alkmaar twee Tony Chocolonely repen rond! Als je een selfie met zo'n reep op de facebook pagina van EerlijkWinkelen Alkmaar postte maakte je kans op een hele kilo Tony chocolonely repen! Kijk gauw op de pagina voor al die leuke selfies.

Tony was ook populair in Wageningen. In 't Herenzaakje, de winkel van onze lokale coordinator Marieke kreeg je op World Fair Trade Day een lekker stukje eerlijke chocola.

Stadswandelen in Gouda

Fairtrade Gouda organiseerde zaterdagmiddag een wandeling langs de eerlijke winkels van Gouda. Om te vieren dat het World Fair Trade dag was, en natuurlijk om te vieren dat Gouda nu ook onderdeel uitmaakt van EerlijkWinkelen! Wethouder Daphne Bergman gaf het startschot en genoot van een fair trade stroopwafel.

Kortingen en acties in Utrecht

In Utrecht kreeg je bij heel veel eerlijke winkels 10 tot 25% korting op bepaalde aankopen, gratis popcorn bij een aankoop of kon je gratis eerlijke koekjes proeven! Fairtrade Gemeente Utrecht deelde bij verschillende winkels eerlijke chocolade uit en natuurlijk de handige EerlijkWinkelen plattegrondjes.

Kortom, een heel geslaagde World Fair Trade dag, voor Fair Trade en voor EerlijkWinkelen. En wat deed jij die dag?

 

 

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1400 winkels in meer dan 50 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van interessante duurzame ontwikkelingen, eventuele kortingsacties en ander nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief!