JE WINKELT BIJ: NATUURLIJK GENOEGEN

Natuurlijk Genoegen

Driehuizerweg 2a Driehuizen | 1844LM | Driehuizen

0725044326 | natuurlijkgenoegen@hetnet.nl

www.natuurlijkgenoegen.nl

Organic farm, Skal and Demeter certified. With a small and cozy campsite.

Biologische boerderij winkel met verkoop van (h)eerlijk rundvlees, lamsvlees, melk en ganzenvlees.Op de biologische-dynamische boerderij wordt gewerkt in harmonie met de natuur en aan een eerlijk, gezond en antibiotica vrij product. De Blaarkopkoeien lopen in de zomer in de kruidrijke weilanden en in de winter liggen ze heerlijk in de potstal op een bed van stro. De koeien eten hoofdzakelijk gras. De blaarkopkoe is een echte dubbeldoel koe: melk en een heerlijke vlees kwaliteit. De lammeren lopen het gehele jaar op de weilanden wat zorgt voor heerlijk mals vlees.Tijdens je bezoek aan de winkel of de camping kun je gerust een kijkje nemen in de stallen bij de de dieren. Voor kinderen is er altijd wel wat te ontdekken op de boerderij.

 


De winkel is elke zaterdag open van 9:00 tot 13:00 of na telefonische afspraak.

BLOG

Zo Mooi kan het zijn - Winactie!

“Wear what you stand for”, zegt het mooie kledinglabel Alchemist.  En daar zijn ze het bij watMooi helemaal mee eens. Jij staat toch ook voor eerlijk loon voor iedereen? Voor goede werkomstandigheden, minder waterverspilling en minder gebruik van chemicaliën?

En ook al zit je niet in de politiek, heb je geen bakken met geld en kom je nooit in een ontwikkelingsland, toch kun jij het verschil maken. Met het shoppen van duurzame mode help je de mensen die het maken en draag je bij aan de ontwikkeling van duurzame productiemethodes. Dat is beter voor mens, dier en milieu. En het is niet alleen beter voor anderen, maar ook voor jou. 

Want zeg nou zelf, jij draagt toch ook liever kleding waar geen chemische rommel in zit? Kleding die met liefde is gemaakt, zit nu eenmaal lekkerder. Letterlijk en figuurlijk.

watMooi heeft voor jou de mooiste, duurzame kleding verzameld. Van Lingerie tot sportkleding, van warme vesten tot blouses. Alles is gemaakt met de grootst mogelijk zorg voor mens en milieu. De wereld een beetje mooier maken terwijl je shopt. Zo Mooi kan het zijn. 

Winactie!
Heb jij een vriendin die heel duurzaam is? Bijvoorbeeld door fanatiek te recyclen, afval op te ruimen, oude meubels een nieuw leven te geven of misschien wel héél iets anders? Vertel het aan watMooi en wie weet winnen jij en jouw vriendin dit gave shirt van Alchemist (foto). Er zijn twee shirts weg te geven in de maat M! Mail je verhaal naar winnen@watmooi.nl. Op 13 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt!

Over watMooi
watMooi is al meer dan 10 jaar de grootste online winkel in Nederland op het gebied van duurzame mode. Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mens, dier en het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier. Bezoek onze webshop op www.watmooi.nl.

Dit is een gesponsorde blog

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1400 winkels in meer dan 50 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van interessante duurzame ontwikkelingen, eventuele kortingsacties en ander nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief!