JE WINKELT BIJ: QUCINA’S BUURTSUPER

Qucina’s Buurtsuper

Roermondsestraat 80 | 5912AL | Venlo

0778514996 | info@qucina.nl

www.qucina.nl

Bij Qucina’s Buurtsuper kun je alle producten met een bewust en gerust hart in je boodschappenkar leggen. Bij Qucina’s Buurtsuper vind je meer dan 2.500 producten met een biologische, lokaal of duurzaam keurmerk. Van kindervoeding tot Oma’s advocaatje, van verse groente tot de meest heerlijke kant en klaar maaltijden: allen met een bewuste achtergrond. Ook is er ruime aandacht voor glutenvrij, vega(n) en gezond. Het uitgangspunt is makkelijk, gezond en bewust boodschappen doen, zonder dat je er bij hoeft na te denken. Wij noemen dat: 'Bewust Lekker!'. Dagelijks is er vers gebakken brood te krijgen in onze bakkerij, liggen de meest heerlijke verse groenten en fruit op je te wachten en kun je op verschillende plekken in de winkel proeven van het lekkers er in de winkel te koop is. Meer dan 200m2 winkeloppervlakte zorgen er voor dat je terecht kunt voor al je biologische boodschappen.


BLOG

Even voorstellen: Paulina en Eveline

Heel blij zijn we met onze vrolijke en creatieve nieuwe aanwinsten Paulina en Eveline. Hieronder stellen ze zich voor en vertellen ze over hun bezoek aan Soul Salon. Je kunt al hun activiteiten en plannen volgen op de EerlijkWinkelen instagram account.

Een nieuw jaar, een nieuwe uitdaging! Wij, Paulina en Eveline uit Den Haag, horen sinds dit jaar ook bij de EerlijkWinkelen crew en  dat vinden we super tof! Want duurzaamheid is voor ons een belangrijk thema. Getriggerd door onze duurzame ambities kwamen we allebei - net wonend in Den Haag en nog een beetje onwennig - in september 2017 naar een event van EerlijkWinkelen in Den Haag toe. Sindsdien is er een bijzondere vriendschap ontstaan en nu hopen we met onze bijdrage aan EerlijkWinkelen nóg meer mensen met elkaar te verbinden. We zullen ons vooral bezig gaan houden met social media en het organiseren van EerlijkWinkelen tours en we hebben een hoop toffe ideeën om het nóg makkelijker te maken om eerlijk te winkelen. Dus heb jij groene voornemens? Stay tuned! Wij hebben er in elk geval heel veel zin in! 

Paulina en Eveline naar Soul Salon

En we mochten meteen aan de slag! Voor EerlijkWinkelen gingen we namelijk naar Soul Salon in Amsterdam, een design beurs met duurzame kledingmerken. Het event liet ons inzien dat voor werkelijk alles wel een duurzaam alternatief bestaat. Van sieraden van oude koperen buizen tot tassen van appelschillen (echt! En nog mooi ook). En hoewel er verschillende interpretaties zijn van ‘een duurzaam product’, één ding hebben al deze merken gemeen: een goede wil om de wereld een stukje beter te maken. En daar kregen we een hoop energie van! 

We hebben met veel merken een praatje gemaakt en een aantal vertelden ons nieuw te zijn op de Nederlandse markt. Erg leuk om te merken dat andere Europese landen ook gedreven greenies zijn! Maar wat bleek: er waren ook een hoop designers die wel al verkooppunten hadden in ons landje. Nieuwsgierig geworden? Op Instagram zullen we de komende tijd verschillende merken uitlichten en we vertellen jullie graag meer in de EerlijkWinkelen tours die op de planning staan, daarover later meer…

X Paulina & Eveline

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1700 winkels in meer dan 60 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van interessante duurzame ontwikkelingen, eventuele kortingsacties en ander nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief!