JE WINKELT BIJ: ITIYA

ITIYA

Servetstraat 2 | 3512JG |

0657840263 | info-itiya@tele2.nl

www.itiya.nl

Ityia ontwerpt en maakt tassen in het eigen atelier in Utrecht. Het leer is afkomstig uit de fashion- en meubelindustrie. Dit kunnen stukken zijn die te klein zijn om bijv. nog een bank mee te bekleden en soms is het leer dat al een leven achter de rug heeft. Het leer is dan mooi doorleeft. Het gebruik van restleer/gerecycled leer is beter voor onze planeet en heeft ook een gunstig effect op de prijs. Ityia houdt van stoer, simpel en stijlvol. Voor de voering gebruiken we desgewenst originele Afrikaanse stof. Dit is vrolijk gekleurde stof, maar natuurlijk is ook meer neutrale binnenvoering mogelijk. Omdat het leer telkens anders is, is een tas van Itiya altijd een one-of-a-kind product. Itiya kiest bewust voor merken die produceren met respect voor mens en milieu. Zoals Dothebag, Feuerwear, Kultbag en MoreThanHip. Dothebag en MoreThanHip produceren tassen en accessoires in Colombia tegen een eerlijk salaris. Het leer is zo milieuvriendelijk mogelijk gelooid.


Elke dag open behalve zondag, ITIYA heeft ook een webshop.

BLOG

Zo Mooi kan het zijn - Winactie!

“Wear what you stand for”, zegt het mooie kledinglabel Alchemist.  En daar zijn ze het bij watMooi helemaal mee eens. Jij staat toch ook voor eerlijk loon voor iedereen? Voor goede werkomstandigheden, minder waterverspilling en minder gebruik van chemicaliën?

En ook al zit je niet in de politiek, heb je geen bakken met geld en kom je nooit in een ontwikkelingsland, toch kun jij het verschil maken. Met het shoppen van duurzame mode help je de mensen die het maken en draag je bij aan de ontwikkeling van duurzame productiemethodes. Dat is beter voor mens, dier en milieu. En het is niet alleen beter voor anderen, maar ook voor jou. 

Want zeg nou zelf, jij draagt toch ook liever kleding waar geen chemische rommel in zit? Kleding die met liefde is gemaakt, zit nu eenmaal lekkerder. Letterlijk en figuurlijk.

watMooi heeft voor jou de mooiste, duurzame kleding verzameld. Van Lingerie tot sportkleding, van warme vesten tot blouses. Alles is gemaakt met de grootst mogelijk zorg voor mens en milieu. De wereld een beetje mooier maken terwijl je shopt. Zo Mooi kan het zijn. 

Winactie!
Heb jij een vriendin die heel duurzaam is? Bijvoorbeeld door fanatiek te recyclen, afval op te ruimen, oude meubels een nieuw leven te geven of misschien wel héél iets anders? Vertel het aan watMooi en wie weet winnen jij en jouw vriendin dit gave shirt van Alchemist (foto). Er zijn twee shirts weg te geven in de maat M! Mail je verhaal naar winnen@watmooi.nl. Op 13 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt!

Over watMooi
watMooi is al meer dan 10 jaar de grootste online winkel in Nederland op het gebied van duurzame mode. Alle kleding en accessoires die je koopt bij watMooi zijn op een eerlijke manier gemaakt, met respect voor mens, dier en het milieu. Zo wordt niet alleen jij maar ook de wereld een beetje mooier. Bezoek onze webshop op www.watmooi.nl.

Dit is een gesponsorde blog

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1400 winkels in meer dan 50 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van interessante duurzame ontwikkelingen, eventuele kortingsacties en ander nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief!