JE WINKELT BIJ: QUEENS

Queens

Laat 172-A | 1811EM | Alkmaar

0725203001 | info@queensalkmaar.nl

www.koninklijkgoed.nl

Sustainable trendy fashion from Alchemist, Filippa K, Miss Green and Wunderwerk. Jewellry from a Beautiful Story and bags from Myomy.

Queens biedt zoveel mogelijk duurzame hippe mode aan. Bijvoorbeeld van de merken Alchemist, Lanius, a Beautiful Story, Myomy bags, MOMA schoenen en Langerchen. Veel van de merken worden in Europa geproduceerd, waaronder No Man's Land. Nieuw in de winkel zijn de biologisch afbreekbare slippers van Amazonas.

Naast de dames modezaak op de Laat 178a heeft Queens ook een Herenzaak op de Laat 225 in Alkmaar. Hier verkopen ze o.a. Knowledge Cotton Apparel, een modisch en volledig duurzaam merk.

In de Magdalenenstraat 9 zit 'Royal Affair'. Hier verkopen ze Lanius, Sanita en ook King Louie gebruikt steeds meer biologische katoen. Ook verkopen ze daar de sieraden van a Beautiful Story.


BLOG

Veel aandacht voor EerlijkWinkelen op World Fair Trade Day

Afgelopen zaterdag, 13 mei, was het World Fair Trade Day en dat hebben veel steden aangegrepen om de eerlijke winkels in hun stad eens in het verdiende zonnetje te zetten! In Alkmaar kon je op de foto met levensgrote Tony repen, Gouda organiseerde een stadswandeling en in Utrecht kreeg je leuke kortingen bij eerlijke winkels.

Op de foto met Tony in Alkmaar

De hele dag liepen er in Alkmaar twee Tony Chocolonely repen rond! Als je een selfie met zo'n reep op de facebook pagina van EerlijkWinkelen Alkmaar postte maakte je kans op een hele kilo Tony chocolonely repen! Kijk gauw op de pagina voor al die leuke selfies.

Tony was ook populair in Wageningen. In 't Herenzaakje, de winkel van onze lokale coordinator Marieke kreeg je op World Fair Trade Day een lekker stukje eerlijke chocola.

Stadswandelen in Gouda

Fairtrade Gouda organiseerde zaterdagmiddag een wandeling langs de eerlijke winkels van Gouda. Om te vieren dat het World Fair Trade dag was, en natuurlijk om te vieren dat Gouda nu ook onderdeel uitmaakt van EerlijkWinkelen! Wethouder Daphne Bergman gaf het startschot en genoot van een fair trade stroopwafel.

Kortingen en acties in Utrecht

In Utrecht kreeg je bij heel veel eerlijke winkels 10 tot 25% korting op bepaalde aankopen, gratis popcorn bij een aankoop of kon je gratis eerlijke koekjes proeven! Fairtrade Gemeente Utrecht deelde bij verschillende winkels eerlijke chocolade uit en natuurlijk de handige EerlijkWinkelen plattegrondjes.

Kortom, een heel geslaagde World Fair Trade dag, voor Fair Trade en voor EerlijkWinkelen. En wat deed jij die dag?

 

 

OVER EERLIJKWINKELEN

EerlijkWinkelen wijst de weg naar leuke en hippe winkels die aantoonbaar fair trade, biologische en/of tweedehands producten verkopen. Ruim 1400 winkels in meer dan 50 gemeenten zijn te vinden in de handzame EerlijkWinkelen app,en op deze website. Mis je je eigen stad en wil je daar een route opzetten? Mail ons!


Volg ons!

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van interessante duurzame ontwikkelingen, eventuele kortingsacties en ander nieuws? Meld je aan voor de nieuwsbrief!