Spreekt de gedachte achter EerlijkWinkelen je aan en wil je wat betekenen voor ons? Dat kan op verschillende manieren.

Maak een route voor jouw stad

Is er nog geen route in jouw stad, maar zou je dat wel graag willen? Maak er zelf een, of help mee! In ons handige draaiboek kun je precies lezen hoe dat moet. Mail naar info@eerlijkwinkelen.nl om te vertellen dat je mee wilt helpen en wij vertellen je of er al anderen bezig zijn in jouw stad. Momenteel zijn we vooral op zoek naar vrijwilligers in Maastricht, Almere en Enschede.
De rol van de lokale coördinator is het bijhouden van de winkels op de stedenpagina, dus het toevoegen van nieuwe winkels, aanpassen van adressen bij verhuizingen en het weg halen van winkels die niet meer bestaan.

Deel tips

Mis je een (web)winkel op onze website en/of app, misschien wel je eigen winkel met fair trade, biologische en/of tweedehands producten? Is er een nieuwtje dat wij nog niet weten? Mail naar info@eerlijkwinkelen.nl of twitter naar @eerlijkwinkelen en we zorgen ervoor dat het op onze site komt.

Lees de nieuwsbrief

Zes tot acht keer per jaar komt er een EerlijkWinkelen nieuwsbrief uit. Registreer je rechtsonderin en je hebt de laatste nieuwtjes als eerste in je mailbox!

Geef

Geen tijd, maar wel geld? Een bijdrage voor ons werk is van harte welkom! Alles bij EerlijkWinkelen wordt gedaan door vrijwilligers. Het vinden van financiering voor de routes in de steden lukt meestal wel en komt vaak uit de steden zelf. Jouw bijdrage zouden we gebruiken voor het verder uitbreiden en promoten van EerlijkWinkelen, het ondersteunen van vrijwilligers, de app en site nog beter maken, etc.. Je kunt je bijdrage overmaken naar rekeningnummer NL23TRIO0198348134 t.n.v. Stichting EerlijkWinkelen te Utrecht.

Ga mee op bezoek bij eerlijke winkels

Wil jij met vrienden, collega's of familie wel eens een tour langs eerlijke winkels en horeca, waarbij onderweg wordt verteld over eerlijke handel, biologische productie, keurmerken, of waar je maar meer over wilt weten. Stuur ons een mail en we spreken een datum en prijs met je af.

CONTACT

Voortaan heb je de plattegronden met leuke eerlijke winkels altijd bij de hand! In ruim 60 gemeenten met meer dan 1800 winkels

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.