Spreekt de gedachte achter EerlijkWinkelen je aan en wil je wat betekenen voor ons? Dat kan op verschillende manieren.

Kom het landelijke team versterken

Het landelijke team heeft veel ideeën om uit te werken en plannen om uit te voeren. We kunnen je hulp altijd gebruiken. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is? Stuur een mail naar info@eerlijkwinkelen.nl en we vertellen je er alles over. 

Maak een route voor jouw stad

Is er nog geen route in jouw stad, maar zou je dat wel graag willen? Maak er zelf een, of help mee! In ons handige draaiboek kun je precies lezen hoe dat moet. Mail naar info@eerlijkwinkelen.nl om te vertellen dat je mee wilt helpen en wij vertellen je of er al anderen bezig zijn in jouw stad. Momenteel zijn we op zoek naar lokale vrijwilligers in verschillende steden, waaronder Amsterdam, Groningen en Haarlem.
De rol van de lokale coördinator is het bijhouden van de winkels op de stedenpagina, dus het toevoegen van nieuwe winkels, aanpassen van adressen bij verhuizingen en het weg halen van winkels die niet meer bestaan.

Deel tips

Mis je een (web)winkel op onze website en/of app, misschien wel je eigen winkel met fair trade, biologische en/of tweedehands producten? Is er een nieuwtje dat wij nog niet weten? Mail naar info@eerlijkwinkelen.nl of twitter naar @eerlijkwinkelen en we zorgen ervoor dat het op onze site komt.

Lees de nieuwsbrief

Zes keer per jaar komt er een EerlijkWinkelen nieuwsbrief uit. Registreer je rechtsonderin en je hebt de laatste nieuwtjes als eerste in je mailbox!

Geef

Geen tijd, maar wel geld? Een bijdrage voor ons werk is van harte welkom! Alles bij EerlijkWinkelen wordt gedaan door vrijwilligers. Het vinden van financiering voor de routes in de steden lukt meestal wel en komt vaak uit de steden zelf. Jouw bijdrage zouden we gebruiken voor het verder uitbreiden en promoten van EerlijkWinkelen, het ondersteunen van vrijwilligers, de app en site nog beter maken, etc.. Je kunt je bijdrage overmaken naar rekeningnummer NL23TRIO0198348134 t.n.v. Stichting EerlijkWinkelen te Utrecht.

 

CONTACT

Voortaan heb je de plattegronden met leuke eerlijke winkels altijd bij de hand! In ruim 65 gemeenten met meer dan 2000 winkels

NIEUWSBRIEF

Met onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van interessante duurzame ontwikkelingen, kortingsacties en ander nieuws.